Natuzzi RE-VIVE prvi i najbolji anatomski naslonjač na svijetu!

Fotelja Re-vive visokih je performansi i učinkovitosti. Ljudsko tijelo stvoreno je za kretanja. Klasični naslonjači koriste se polužnim mehanizmima. Natuzzi Design Centar odlučio je to promijeniti te je osmislio naslonjač koji se intiuitivno kreće u skladu s pokretom ljudskog tijela.

Fotelja RE-VIVE prilagođava se svakom vašem pokretu, anatomska je, a težinom tijela omogućuje vam da se smjestite u najudobniji željeni položaj. 

U ponudi je velik izbor modela kojima je zajednička karakteristika jedinstvena tehnička izvedba i udobnost, a razliku čine vizualni detalji. Raspoloživa je u velikom izboru boja prirodne Natuzzi kože ili tkanine u više različitih kategorija, a sada i u potpuno novoj tkanini koja ima zaštitni "Water" sloj, otpornost na propuštanje vlage. Tkaninu je dizajnirao nizozemski studio za inovacije BYBORRE. Tkanina je kombinacija vune i recikliranog poliesterskog vlakna.Reciklirano ekološko vlakno proizvedeno je na sjeveru Italije. Vrlo je inovativno, tehnološki suvremeno, dobiveno uz značajno manje korištene energije prema visokim standardima za očuvanja okoliša. ByBorre studio najpoznatiji je brand za moderne i inovativne tkanine. 

Povodom 20.rođendana za sve izvedbe narudžbi fotelje Re-vive -20% popusta do 30.09.2021!

Više informacija ovdje i na prodajnim mjestima salona Natuzzi u Zagrebu,Buzin i Rijeka, Srdoči.