NATUZZI ITALIA ponovno donosi savršenstvo stila i udobnosti!

Novi trend su zaobljene mekane linije za osjećaj prave domaće atmosfere, sklada i sigurnosti. Svjetski poznata imena arhitekata i dizajnera poput Marcela Wanders, Maura Lipparini, Claudia Bellini novu kolekciju sofa Natuzzi Italia osmislili su kako bi naš dom postao prava oaza u koju najradije dolazimo.

Modularnost, inovativnost i funkcionalnost obilježja su svake sofe a za potpuni doživljaj udobnosti na raspolaganju su novi prijedlozi nijansi boja koji će svakom dnevnom boravku dati svježinu i notu glamura.

Sjedeća garnitura Adam (detalj)

 

Kolekcija Adam uključuje blagovaonski stol i klupske stoliće za dnevni boravak

 Marcel Wanders studio - sjedeća garnitura ADAM

Marcel Wanders studio u svojoj četvrtoj suradnji s brandom Natuzzi Italia predstavlja modularnu sofu ADAM u kojoj je spoj bezvremenskog dizajna i udobnosti ponovno simbolizira mediteranski stil života kojeg Natuzzi prenosi diljem svijeta.

Pri izradi sofe Adam dizajner i arhitekt Marcel Wanders vodio se putovanjem kroz povijest branda Natuzzi Italia. Rezultat je sofa u modernom i ležernom stilu koja će živjeti "dug život" a ime Adam eksplicitna je referenca za dugotrajan stilski namještaj.

                                                                                   

Mercantio - pouf Terra 

 

Mercantio je u svojoj dugoj suradnji s brandom Natuzzi Italia prilagodio novu filozofiju Natuzzi dizajna uzimajući u obzir materijale, proces proizvodnje i upotrebu. Kontinuirano povezuje odnos čovjeka i prirode, a pouf TERRA potpuno je inovativan takav proizvod. Model TERRA (zemlja) nema štetni utjecaj na okoliš, zaobljenih je linija, dijelovi naslona i sjedala povezani su trakama za funkcionalan i stilski koncept.