TO NAS ČINI DRUGAČIJIMA

NATUZZI ITALIA - SINONIM ZA UDOBNOST I DIZAJN!

TALIJANSKI DIZAJN - svaka nova sjedeća garnitura, fotelja, krevet započinje u Design Italian Style centru u suradnji renomiranih dizajnera interijera i arhitekata. Praćenje trendova za uređenje doma, sklad boja, materijala i besprijekorna udobnost glavne su karakteristike Natuzzi sofa.

CERTIFIKATI KVALIETE - nadzor proizvodnje i sirovina, testiranja na nosivost, stabilnost, otpornost na vanjske utjecaje, zaštita okoliša prema najvišim standardima kvalitete primjenjuju se na svakom proizvodu.

INOVACIJE - više od 60 godina  kontinuiranog rada i ulaganja u proizvode doprinosi suvremenom stilu koji prema Vašim željama može zadovoljiti sva vaša očekivanja. Relaks mehanizmi na garniturama, sofama, foteljama sa Zero Wall sustavom napravljeni su za potpunu udobnost i opuštanje. 

RUČNI RAD - ideje arhitekata i dizajnera postaju stvarnost u rukama obučenih stručnjaka koji sudjeluju u proizvodnji od krojenja, šivanja, dorade i konačnog sklapanja i montaže.

Slavimo 20. rođendan u Hrvatskoj. Ostvarite 20% popusta na nove modele iz kolekcije Natuzzi Italia

Pablo

Buddi

Wave

Skyline

Campus

Leaf

La Scala

Re-vive fotelja

Svi modeli izloženi su u salonu Natuzzi u Zagrebu, Buzin. 

Posebni popusti vrijede od 01.-30.09.2021., a više informacija o ponudi na prodajnim mjestima u Zagrebu, Buzin i Rijeci,Srdoči.