15% POPUST na odabrane modele kolekcije Circle of Harmony!

NATUZZI ITALIA - dizajn, elegancija i udobnost novi je luksuz i komfor zona svakog doma!

Otkrijete nove forme, inovativne tkanine, prirodne materijale uklopljene u svaki dio namještaja Natuzzi Italia.

NOVITETI iz kolekcije Circle of Harmony;Timeless, Wellbe i Colle promotivni popust -15% traje do 30.06.2024.

 

Timeless design by Lorenza Bozzoli - sloboda i preporod. Modularnost zaobljenog asimetričnog dizajna koja poziva na gostoljubivost odaje ideju mediteranskog sporog i lijepog načina življenja. Sofa koja stvara bezbroj kombinacija može se smatrati klasikom s nepogrešivim elementima stila Natuzzi Italia.

 

Wellbe design by Natuzzi Design Centar - pravo iskustvo udobnosti. Sofa u kojoj su dizajn i funkcija u ulozi opuštanja. Inovativni mehanizmi omogućuju opuštanje cijelog tijela, reguliraju pomicanje naslona za leđa, naslona za noge i lumbalnog dijela a uz dizajnerski osmišljene funkcionalne detalje pravi je odabir svakog doma.

 

Colle design by Big Bjarke Ingels Group - pravi mediteranski relaks. Dizajn se istiće blagim naborima koji se stvaraju na svim dijelovima sofe, što povećava mekoću dizajna i vizualni osjećaj udobnosti. Sjedalo je izrađeno od poliuretanske pjene koja je upotpunjena s dodatnim slojem "microflock-a" radi bolje udobnosti i elastičnosti.

 

Više informacija o akutalnoj ponudi na prodajnim mjestima salona Natuzzi u Zagrebu, Buzin tel. 01/6658 723 i Rijeka, Srdoči tel. 051/ 625 019.

Upit za "Dani talijanskog dizajna NATUZZI ITALIA!"

43169


Prijavite se na naše e-novosti