Garniture sa presvlakama na skidanje

Osnovne karakteristike

Sjedeće garniture s presvlakama na skidanje su tako dizajnirane da se presvlake jednostavno skinu ako ih želite oprati. Pažnja koju pružamo našim kupcima posebno dolazi do izražaja u ovoj liniji proizvoda koji karakteriziraju slijedeći detalji:

  • Pažljivo odabrane tkanine koje svojim tehničkim i estetskim karakteristikama i nakon učestalih pranja ostaju iste. 
  • Jastuci i konstrukcija sjedeće garniture su presvučeni praktičnim materijalom koji omogućava lako i jednostavno pričvršćivanje presvlaka.
  • Nožice imaju poseban utor u koji se umetne presvlaka i potom pričvrsti sa Velcro (čičak) trakom. Nožice na taj način ostanu vidljive na svim kutovima garniture.
  • Sjedeća garnitura je na kutovima podstavljena posebnim materijalom koji pomaže pri umetanju i pričvršćivanju presvlake u utor nožice i na dno garniture.
  • Model s presvlakom na skidanje se od istog modela koji nema presvlake na skidanje može razlikovati po šavovima, visini i nekim drugim detaljima.

 

Načini pranja

 

Suho pranje

Naše tkanine se mogu suho čistiti specijaliziranim organskim sredstvima i jamče isti efekt kao i pranje u vodi. Ipak, preporučujemo da presvlake očistite u specijaliziranoj kemijskoj čistionici. Postupak je podijeljen u tri faze, a uključuje pranje, ispiranje i sušenje. Nakon pranja, presvlaku je potrebno izglačati prema uputama na naljepnici.  

 

Mokro pranje

Kod tkanina za mokro pranje je pri čišćenju dozvoljena upotreba vode. Postupak se dijeli na tri faze, a uključuje pranje, ispiranje i sušenje. Kod pranja u vodi potrebno je voditi računa o maksimalnoj temperaturi vode, koja je označena na naljepnici. Nakon pranja, presvlaku je potrebno izglačati prema uputama na naljepnici.

 

Upozorenje

Tkanine za koje je predviđeno isključivo suho, kemijsko čišćenje ni pod kojim uvjetima se ne smiju prati u vodi. U suprotnom može doći do oštećenja tkanine.