Proslavimo 60 godina dizajna Natuzzi Italia!


Svoj 60.rođjendan Natuzzi je obilježio u travnju 2019. g. u Milanu na 58. Salone del Mobile, najvažnijem svjetskom događaju dizajna i namještaja koji okuplja više od 370.000 posjetitelja godišnje.


Natuzzi pronalazi inspiraciju u jedinstvenom duhu svoje domovine Puglia, Italia.Kolekcija Natuzzi Italia za Milan Design Week 2019 najznačajniji je izraz želje za postizanjem autentične ljepote. Njegova temeljna poruka je da se ljepota ne može postići ako se ne poklapaju etika i estetika. Savršen oblik, najkreativnije rješenje, najskladniji sustav pravila podudaraju se, pripadaju samo prirodi što je i njezina istinska definicija ljepote.


Umijećem vrhunskih arhitekata i dizajnera poput Mauro Lipparini, Michele Menescardi, Manzoni & Tapinassi Ross Lovegrove, Enrique Marti stvoreni su savršeni oblici sjedećih garnitura, besprijekorna udobnost i estetika.


Posjetite salone Natuzzi Italia u Zagrebu i Rijeci u kojima Vas čeka nova kolekcija sjedećih garnitura, fotelja, lampi i dekorativnih dodataka Natuzzi Italia 2019.  i posebni promotivni popusti!