Natuzzi Re-vive je prvi anatomski naslonjač na svijetu koji reagira na pokrete vašeg tijela. Re-Vive je spoj Natuzzi Italia kvalitete i ručnog umjetničkog rada sa naprednom ergonomičnom tehnologijom.



Natuzzi Editions nudi široku paletu tapeciranog kožnog namještaja u velikom broju stilova, boja i konfiguracija. Posebna pažnja posvećena je udobnosti, kvaliteti i prihvatljivim cijenama.


Aktualno

Želiš li fotelju GRATIS?

06.09.2016

U rujnu smo za vas pripremili posebno iznenađenje. Pri kupnji sjedeće garniture iz kolekcije Natuzzi...

Opširnije

Prodaja izložbenih eksponata

Naši proizvodi su u potpunosti izrađeni u Italiji i spajaju dizajn, praktičnost, boje i materijale u život...

Opširnije

Vrući Natuzzi modeli sa zalihe

Našu posebnu vruću ponudu modela sa zalihe čine 4 različite sjedeće garniture koje sjedinjuju eleganciju i...

Opširnije

Sofe i namještaj visoke kvalitete

Sjedeće garniture Natuzzi odlikuje moderan dizajn čistih linija, vrhunski materijali i izvanredna udobnost. Većina Natuzzi modela je dostupna sa raznim inovativnim mehanizmima koje upotpunjuju i oplemenjuju sjedeću garnituru poput kreveta na izvlačenje, prostora za spremanje stvari ili relax mehanizama.

Autentični proizvodi nastaju u Italiji nudeći prepoznatljiv dizajn. Velik izbor sjedećih garnitura i fotelja upotpunjen je svjetiljkama, stolićima, tepisima i dekorativnim detaljima, kao i stolovima i stolicama za blagovanje. Natuzzi modeli dostupni su u koži ili tkanini, te u različitim izvedbama i veličinama. Raznolika ponuda više od 100 modela raspoloživih u više od 300 različitih materijala i boja. 

Pogledaj video