Natuzzi Re-vive je prvi anatomski naslonjač na svijetu koji reagira na pokrete vašeg tijela. Re-Vive je spoj Natuzzi Italia kvalitete i ručnog umjetničkog rada sa naprednom ergonomičnom tehnologijom.Natuzzi Editions nudi široku paletu tapeciranog kožnog namještaja u velikom broju stilova, boja i konfiguracija. Posebna pažnja posvećena je udobnosti, kvaliteti i prihvatljivim cijenama.


Aktualno

Valentinovo BESPLATNI dodaci za dom!

Nova sofa ili sjedeća garnitura Natuzzi bez pravilno odabranog dodatka za dom gotovo i da ne ispunjava sva naša...

Opširnije

PROMOTIVNI POPUST 30%

U veljači Vam nudimo da provjerite KRALJEVSKU UDOBNOST sjedeće garniture STUPORE.

Sjedeća garnitura STUPORE...

Opširnije

KOLEKCIJA 2018!

KOLEKCIJA 2018!

U SALONIMA NATUZZI

Dobrodošli u svijet nove kolekcije interijera u salonima u Zagrebu i...

Opširnije

Sofe i namještaj visoke kvalitete

Sjedeće garniture Natuzzi odlikuje moderan dizajn čistih linija, vrhunski materijali i izvanredna udobnost. Većina Natuzzi modela je dostupna sa raznim inovativnim mehanizmima koje upotpunjuju i oplemenjuju sjedeću garnituru poput kreveta na izvlačenje, prostora za spremanje stvari ili relax mehanizama.

Autentični proizvodi nastaju u Italiji nudeći prepoznatljiv dizajn. Velik izbor sjedećih garnitura i fotelja upotpunjen je svjetiljkama, stolićima, tepisima i dekorativnim detaljima, kao i stolovima i stolicama za blagovanje. Natuzzi modeli dostupni su u koži ili tkanini, te u različitim izvedbama i veličinama. Raznolika ponuda više od 100 modela raspoloživih u više od 300 različitih materijala i boja. 

Pogledaj video